Online Pool

Online Pool, uw eigen voetbalpool op internet!

Rond elke EK of WK voetbal biedt Maloni Web Design u via de online-pool de mogelijkheid om zelf een voetbalpool te organiseren voor uw collega's, vrienden of sportvereniging. Via Online Pool biedt Maloni Web Design u een eigen website, u heeft hier geen omkijken naar. Deelnemers aan uw pool kunnen zich zelf eenvoudig registreren via <uwnaam>.online-pool.nl. Hier voeren ze de voorspellingen in en de rest gaat van zelf. Alle uitslagen worden automatisch door het systeem verwerkt en doorgerekend. Eenvoudiger kan het niet!

Tennis / Golf Piramide

Tennis of Golf Piramide, uitdagen was nog nooit zo eenvoudig!

De Tennis of Golf Piramide is een site die tennisverenigingen of golfclubs in staat stelt op een leuke, interactieve manier een interne competitie te houden. Het idee is gebaseerd op de laddercompetitie, maar in de vorm van een piramide gegoten. Compleet webbased en door de leden zelf in stand te houden. Leden kunnen elkaar online uitdagen en vervolgens offline de wedstrijd spelen. Iemand kan door anderen te verslaan uiteindelijk de top van de piramide bereiken.

Ledenportaal

Ledenportaal, een vrijwilligersmodule voor uw vereniging!

Elke vereniging draait op vrijwilligers, maar soms is het moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen van de vrijwilligers en de functies die binnen een vereniging ingevuld moeten worden. Voor voetbalvereniging SVI uit Zwolle, heeft Maloni Web Design daarom een ledenportaal gebouwd waarin alle leden zich kunnen registreren en de vrijwilligerscommissie op basis van de voorkeur van de vrijwilliger een functie aan een vrijwilliger kan koppelen. Zo wordt het zoeken naar vrijwilligers weer een stuk eenvoudiger!